OVER NO RULES INTERIOR

Hi! Ik ben Wieke, het gezicht achter NO RULES INTERIOR. Een jong, energiek en creatief bedrijf in interieurvormgeving. Ik woon samen met mijn vriend en 2 dochtertjes in een heerlijk jaren ’30 huis op het platteland. Mijn persoonlijke stijl is een samenhangende mix van tijdloos design en kleur, aangevuld met verrassende items.

Na bijna 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de retail, richt ik mij nu op mijn passie, het geven van interieuradvies.

Je kunt bij mij terecht voor diverse interieur opdrachten met één overeenkomst: ik zal je verrassen! 

Mijn kracht ligt in het luisteren naar mijn klanten om vervolgens een passend advies te geven. Ik kijk naar het geheel en zie oplossingen of mogelijkheden waar je misschien niet aan hebt gedacht.

Nieuwsgierig naar het aanbod? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden voor 2021!

FOLLOW ME ON: